Sponsormogelijkheden


Roots in the Woods bloeit in 2019 voor de tiende keer met het Beekpark in Apeldoorn als hoofdlocatie. Het festival vindt op meerdere locaties plaats gedurende de herfstvakantie. Er is een solide basis binnen de organisatie, bij de vrijwilligers en onder het bedrijfsleven. Bedrijven zijn onmisbaar om de droom van Roots in the Woods te realiseren. Daarnaast profiteren zij van de lange termijn effecten van het festival. Ben je startende of heb jij een kleine onderneming? Vanaf €100,- kun je al het festival steunen! Kijk snel in onze sponsorbrochure voor alle mogelijkheden!

Bekijk alle sponsormogelijkheden

Lees hieronder over onze droom en hoe we die realiseren met een fantastisch herfstfestival. Neem contact op met Vicky Verheul via vicky@rootsinthewoods.nl, of bel Marco Bod op 06 - 412 10 488.

Cover droomboek Roots in the Woods

Bekijk en download hier het volledige Droomboek

Bedrijven kunnen bijdragen aan de groei van het festival en een sterker imago van de Veluwe. Er zijn diverse mogelijkheden. U kunt actief aanwezig zijn op het festivalterrein en/of inwoners en toeristen bereiken via media-uitingen van Roots in the Woods. Ook is een pakket op maat mogelijk. Neem contact op met Vicky Verheul via vicky@rootsinthewoods.nl, of bel Marco Bod op 06 - 412 10 488. 

Aanvullende Informatie

Roots in the Woods is een ANBI-stichting, giften zijn daardoor fiscaal voordelig.

Maatwerk en aanmelden

In overleg is het mogelijk om sponsoring in uw eigen unieke voorkeur te gieten. Meld nu aan en help Roots groeien!

Contact

Marco Bod (zakelijk leider)
marco@rootsinthewoods.nl
06 - 412 10 488

Vicky Verheul (relatiebeheerder)
vicky@rootsinthewoods.nl

Roots in the Woods partners


Organisatiepartners

 

 

Creatiepartners

 

Marketing- en locatiepartners

  

  

        

Mede mogelijk gemaakt door


Landal Landgoed 't Loo

Landal Miggelenberg

Sponsoring


Roots in the Woods was de afgelopen jaren een flink succes. De wervelende mix van muziek, theater, dans, cultuur en culinairiteiten trok vele bezoekers. Maar we willen meer: meer festival en meer bezoekers van buiten de regio. Onze ambitie: het Roots in the Woods Veluwe Festival in 2019, verspreid over heel Apeldoorn. Een grootser festival dat de Veluwe in de picture zet en nieuw en blijvend publiek trekt. Om daar te komen hebben we hulp nodig! Wij zoeken graag samen met jou naar een maatwerk oplossing.