Locatie Beekpark


Dompel jezelf van 19 t/m 21 oktober onder in de sfeer van de herfst. Geniet van muziek, verrassend theater, een (speciaal)biertje en goed eten. Ook deze editie wordt weer tof en onvergetelijk voor jong en oud. De toegang tot het festivalterrein is gratis.

Oudste en grootste locatie in het Roots in the Woods programma is het Beekpark in Apeldoorn. Opnieuw is dit stadspark het sfeervolle decor voor het 3 dagen durende festival. Op vrijdagavond 19 oktober is het festivalterrein schitterend uitgelicht en open voor bezoekers die houden van een dansje, heerlijke (BBQ) gerechten, (speciaal)bieren en wijnen gecombineerd met verrassende theateroptredens.

Op zaterdag 20 en zondag 21 oktober wordt het park enerzijds de Kindsarea waar kinderen hun hart kunnen ophalen en letterlijk anderzijds een Rauw en Ruig gebied, voor volwassenen. De muziekprogrammering in de ‘Rauw en Ruig’ wordt verzorgd door Gigant en bestaat vooral uit stemmige folk en americana muziek, kenmerkende Hillbilly en Bluegrass.

Scheiding tussen beide gebieden is het centrale terras, waar de hele dag verrassende acts en stemmige muziekoptredens plaatsvinden. Verwacht in het kinderdeel vooral veel klimmen en klauteren, maar ook optredens van bekende kindervoorstellingen.

De start en eindtijden van het Beekpark programma zijn:

Vrijdag 19 oktober: 17.00 - 00.00 uur

Zaterdag 20 oktober: 10.00 - 23.00 uur

Zondag 21 oktober: 10.00 - 20.00 uur

Lees meer over de bereikbaarheid en parkeermogelijkheden van locatie Beekpark >>