Locatie Beekpark


Locatie Beekpark

Dompel jezelf van 19 t/m 21 oktober onder in de sfeer van de herfst. Geniet van muziek, verrassend theater, een (speciaal)biertje en goed eten. Ook deze editie wordt weer tof en onvergetelijk voor jong en oud. De toegang tot het festivalterrein is gratis.

Lees verder

Wilde Veluwe, ontdek, proef en beleef


Wilde Veluwe, ontdek, proef en beleef

Wild van de Veluwe. En wild op de Veluwe. Dat is festival Roots in the Woods. Theater, muziek, activiteiten en heerlijk eten en drinken. Van 19 t/m 21 oktober in het Apeldoornse Beekpark, de hoofdlocatie voor dit festival. Kom voor een rauwe en ruige ‘Rootsy’ sfeer van genieten, verbazen, proeven en beleven. Maak je festival compleet en proef de Veluwse roots met de speciaal samengestelde Veluwse-herfst-proef-route >>

Lees verder

Orpheus Kindertheater


Orpheus Kindertheater

Roots is trots Schouwburg Orpheus als partner te hebben voor het kindertheater. Maar liefst vier gezelschappen laten kinderen meedenken, meezingen, nieuwe dingen zien én ademloos luisteren. Op zaterdag zijn dat Sam & Joyce en Sprietsels. Op zondag zorgen Groentje en TG Ranja voor een lach op de kindergezichtjes.

Lees verder

Privacystatement Roots in the Woods


Gegevens en cookies

Stichting Roots in the Woods is verantwoordelijk voor de verwerking van alle gegevens op deze site. Vragen of opmerkingen? Laat een reactie achter of neem contact op.

Lees verder

Drie keer roots, drie keer bijzonder (én) makkelijk


Drie keer roots, drie keer bijzonder (én) makkelijk

Wil je tijdens de zaterdag en zondag van het Roots in the Woods festival op een bijzondere manier heen en weer tussen de locaties Hoenderloo (Miggelenberg) en het Apeldoornse Beekpark? Dan hebben we goed nieuws voor je.

Lees verder

Bereikbaarheid en parkeren locatie Beekpark


Bereikbaarheid en parkeren locatie Beekpark

Roots in the Woods wordt gehouden in het Beekpark. Een stadspark aan de rand van het Apeldoornse centrum. Bekijk de locatie op de kaart. Goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Parkeren kan in de directe omgeving van het park.

Lees verder

Het Festival


Roots in the Woods is in 2018 te beleven van 19 t/m 21 oktober in het Beekpark. En op verschillende andere locaties op de Veluwe. Hou de website en social media in de gaten voor het laatste nieuws! We zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram

Lees verder

Op de foto


Heb je ook genoten van die toffe aftermovie? Wij wel. Net als van die mooie foto's van de afgelopen Roots. En met ons nog veel meer anderen. Maar hoe zit het met foto's en video's op het festivalterrein?

Lees verder

Sponsors - Club van 100


Wat is de club van 100?

De Club van 100 bestaat uit 100 bedrijven die voor een bedrag van €100,- het festival steunen. Op deze manier kunnen grote én kleine ondernemers bijdragen aan de groei van het festival. Wil je meer weten? Mail naar Vicky Verheul via vicky@rootsinthewoods.nl.

 

   

    

 

Lees verder